7.02.2008

Resimler ve Fotograflar

Arkadaşlarım yakında çektiğim fotoğraflarımı ve videolarımı albümüme koydum. Bularını cep telefondan çektiğim için biraz kötü çıkmış olabilir. Benim cep telefondan kaynalıyor bu sorundur. Bu web albüme picasaweb.google.com koydum. İsterseniz bakabilir. Sevdiğiniz bir şey olursa bana yorum olacak yazmanız yeterli olur. Ben elinden geleni yaparım.

6.02.2008

Benim durumum

Karadeniz teknik üniversitesinde okuyan fizik bölümdeki ardaşlarım tatil bittikten sonra sizleri görecek olmak beni çok sevdiyecek. Şimdiden bu özlem geçmem beni burluk bir hüzünde soruyor. Çünkü şimdi ben memleketteyim ama siz olmadan memlekettin tatı ve tutu olmuyor. Trabzon siz olacaksın ama memleketin uzaklaşmış olacağım. Bence bu biraz memleket hasledine giriyorda ondan bence. Ama biraz kafam karışık bu duruma karşı. Bu bence bunu zaman çözecek gibi. Şimdilik sınıf arkadaşım olmadan geçiyor benim hayatım. Bu sınıf arkadaşım benim için çok değerlidir. Bunlar için Trabzon'a yeniden gideceğim.

CennetBolu Yenilendi.

www.cennetbolu.com sitesi yeniden devreye girdi. Gökhan ve arkadaşları yaptığı bu site sizlere sundular. En başta bu site için teşekkür ederim. Bolu hakkında bir site çıkardığı için. Daha bu site var ama şimdi tasarımı ve içeriği değişti. Bu tasarım diğerinden daha siteyi sadece gösteriyor. Sitenin ana sayfasını biraz daha içerik doğrularsa daha iyi olacak gibi. Cennet bolu sitesine girmeyi unutmayın.