21.08.2008

Fiziksel Güzelliği Görürsün

Amerikan filmleri yada birçok filmlerde gördüğünüz bayan ve erkek karakterlerin çoğu güzelliği göstermek için zayıflığı ve fiziksel güzelliği kullanıyor. Ek olarak reklamda genellikle bayanları ve erkekleri etkilenmek içinde bedensel güzelliği kullanıyor. Erkek ise kaslı ve zengin karakterini ortaya çıkartıyor. Ama bayanlar kadar ön plana erkeklerin fiziksel güzellerini ortaya çıkartmıyorlar. Etkilemek için fiziksel güzellik diye duyularımız en güçlüsü göz hitap etmesi olarak söyleyebiliriz ya da bize bize gösterilen güzelliği fiziksellik sanmamış olabilir. Bu güzellik iki tarafı mutsuz edebilir. Örneğin erkekler için hayatında boyunca güzel bir bayan elde etmek için çabalar ama çevresindeki güzellikleri göremez ve mutsuz olur. Bayan ise güzellik sizce verilen bir ödüldür. Siz bunu elde edemezsiniz ama plastik cerrahi hariçtir ama tam güzelliği plastik cerrahi sağlamaz. Belki de bir insanı ilk önce fiziksel ile tanımlayabiliriz. Fiziksel güzelliği çok iyi olmayan kişileri tanımlamak için ön yargılarına içindeki güzelliği yok ederler. Asla onlar tam güzelliği göremezler. Güzelliği elde etmek için kendileri her zaman bakmalılar ve geliştirmeliler. Unutmamalısı gereken güzellikler verilir çirkinlik ise alınır. Hoşça kalın.

Ghost Sanal İşletim Sistemi

Ghost aslında global hosted operating Systems birleşik isimlerin kısaltmasıdır. Bu ürün adı dikkat çekici olduğu gibi ürün kendisinde harika bir üründür. İnternette yeni bir yön verdiği kesindir. Örneğin tarayıcın içinde yeni bir sanal işletim sistemi oluşturan yazılımdır. İnternette yapılan verileri geçici olarak saklaması virüslerden bizi koruyor ve verileri sizin sabit disk yerine web sunucu bilgisayarında depolanıyor.
Bunlar bizim için harika avantajlardır.
Çünkü internet ortamında herhangi bir bilgisayarda güvenli bir şekilde bilgilerimizi koruyabiliriz ve saklayabiliriz. Eğer internet bağlantı hızlı ve bant genişiği hızlı olursa harika olacak bizim için . İsrail ve filistin ortak yapımı küresel dünya için bir anlam ifade ediyor. 5 (depo) ve 3(posta) gb veri depolanma alanı sunuyor. Sonuç olarak görsel olarak harika bir teması var vista gibi. www.g.ho.st adresinden bu sanal işletim sistemi kullanabilirsiniz.