23.02.2009

Google Ocean Atlantis bulundu

Google earth'e "ATLANTİS" göre enlem ve boylamlar koordinatları şunlardır:
Enlem : 31°16'3.19"K
Boylam: 24° 9'56.45"B

Ingiliz Telegraph gazetesinde yer alan bir haber dikkatimi cekti bugun. Google Earth benzeri, Google’in okyanuslar icin hazirlanan hizmeti Google Ocean, Alinan goruntulerde , Atlantis

olarak iddia ettigi yer; Kuzey Afrika’nin 620 mil uzaginda, Kanarya adalarinin yakininda. Atlas okyanusunun tabaninda gorunen, geometrik duz sekillerin Kayip kita Atlantis’de bir sehrin ‘Alan Haritasi’ olabilecegi ile ilgili. Sualti resminin bulundugu kordinantlar; 31 15′15.53N 24 15′30.53W.

Filozof Ploton‘da Bir eserinde, Atlantis’in Cebilitarik bogazinin batisinda olduguna dair bir oyku anlatir. Sanirim bu Platon’un anlattigi oykuye uygun bir mevki. Goruntulerde ki sekillerin insan yapimi oldugu bazi Arkeologlarca soyleniyor. Eger Atlantis burada ise cok buyuk bir kesif olacaga benziyor. Kaynak




Flasha Tıklayınız


Merhaba sizlere bana gelen hoş bir flashı gösteriyorum. Harika bir flash animasyonudur. Sadece bir tıklaya ile kendine özel çiçek bahçesi yapabiliriz. Teşşekkür ediyorum benden paylaştığın için bu animasyonu.
Bu animasyon çok beri konuşmadığım bir arkadaşımdan göndermiştir. Belki yanlışlıkla göndermiş olabilir. Bu neden olsa bu mesaja çok sevindim. Çünkü güzel bir animasyonu benden paylaşmış olmasıdan. Tşk. :) Hoşçakalın.