24.01.2012

Dosya İndirme Web Sayfaları



En popüler büyük dosya gönderme servisi olan yousendit üyelik gerektirmeden 100 MB'a kadar dosya göndermenize izin veriyor. Dosyayı sisteme gönderdiğinizde karşıdaki kişiye dosyayı indirebileceği bir link gönderiliyor. Unutmayın, eğer ücretsiz planı kullanıyorsanız bu servise gönderilen dosyalar 7 gün sona siliniyor.
Üyelik: Ayda 4.99 USD karşılığı 2 GB'a kadar dosya gönderebiliyorsunuz.





Send This File
http://www.sendthisfile.com/
Send Files For tuşuna baştıktan sonra  3 tane seçenek çıkacak. 15 günlük sürüm,  bedava sürüm ve de ödeniz para göre değişen sürümü çıkacaktır. Trial (15 günlük ) sürümü maximum hızda, Sınırsız dosya gönderme, 15 günlük dosyayı silmez, Güvenlilik, izleme, müşteri hizmetleri sağlar. Bedava sürüm ise Dosya gönderme hızı yavaş, En fazla 2 GB dosya gönderir, 3 günlük dosyayı sağlar, 3 tane yüklemeyi izin verir, Paralı sürüm web sayfasında ingilizce olarak bilgilendiriyor. Bedava sürüm için tıkladıktan sonra facebooktan bağlantısı ya da elmek (e-posta) ile dosyaları gönderebilirsiniz. Site
File Mail

Büyük Boyutları Dosyaları Göndermek için filemail web sayfa tıklamış yeterli olacaktır. Bu web sayfasın için tarayıcı için eklenti, Gönderme Programı, Outlook için araç çubuğu ve destop gadgeti gibi gönderme imkanı sunuyor[kaynak].
Web sayfasına girdikten sonra e-postanı, göndereceğinin e-postayı ve göndereceğin olacağının dosyaları gösterek bedava olarak 2 GB veya üyeli olarak ise 5 GB kadar veri bir seferde gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz dosyayı bedavada 7 gün paralı da ise 14 gün süresinde hafızasında tutmaktadır. Göndeceğini dosyaları şifreli olarak gönderiyor. Bir seferde 20 tane dosya taşır ve paralı ise 100 dosya gönderilir.
Mega Up Load

En yüksek boyut bu serviste: 500 MB. Ayrıca arabirimi Türkçeyi de destekliyor. Üye olduğunuz takdirde dosya gönderme sınırı ortadan kalkıyor.
Drop Send
Ücretsiz planda 250 MB'lık dosya gönderme sınırı var ve ayda sadece 5 gönderi yapabiliyorsunuz. Hem Windows hem Mac için masaüstü uygulama desteği de var.
Ayda 5 USD karşılığı dosya boyutu 1 GB'a çıkabiliyor.


 

Files Over Miles (Beta)
 Dosyaları diğer kullanıcılara (P2P) doğrudan tarayıcı kullanarak gönderir. Yüksek Hız da Dosyalarınız en kısa yoldan gönderilir - doğrudan alıcı ve sizin aranızda. İşlemi yavaşlatan ara sunucular bulunmamaktadır. FilesOverMiles'i deneyin ve ev bilgisayarları arasındaki dosya göndermenin nasıl hızlı olduğunu gör! 

Paylaştığınız dosyalarınızın kimin tarafından indirildiğini kontrol edebilirsiniz. FilesOverMiles tarafından oluşturulan gizli ve benzersiz bir URL alırsınız. Dosyanızı şifreli ve doğrudan başka bir kullanıcıya gönderebilirsiniz. Ara sunucular bulunmamaktadır. Not Statik Ip değiştiğini zaman link değişir.

Diğerleri

Hiç yorum yok: