4.08.2012

Geçici E-Posta Yapmak -13dk

13dk, isteyen herkese internette dolaşırken zorunlu olarak e-posta adresi isteyen sitelere verebileceği ve böylelikle spam postalardan korunmayı sağlayan, herhangi bir üyelik şekline veya kayıt formu da doldurmaya gerek kalmadan sadece 13 dakikalığına çalışan geçici bir e-posta adresi sağlayan ve eğer istenirse sürenin bitiminde her defasında 13 dakika daha fazladan süre sağlayan bir geçici e-posta servisidir. 13dk, gerçek e-posta adreslerinin güvenliğini sağlamada çok yardımcı olabilir.
13dk, özellikle her önünüze gelen sitenin sizden e-posta adresi isterken, içinizden geldiği gibi sahte ve geçici e-posta adresleri vererek, böylelikle gizliliğinizi korumanızı ve spam postalardan sakınmanızı sağlaması açısından oldukça yararlı bir servistir. Tamamen Türkçe olması da en önemli avantajlarından birisidir.
Servisin adresine girer girmez, hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan geçici e-posta adresinin sol üst köşede belirmekte ve hemen altında da posta kutunuz hazır bir şekilde çıkmaktadır. 13 dakikanın sonunda hali hazırda açmış olduğunuz adresin iptal olmaması için sağ üste bulunan "Bana 13 dakika daha zaman ver!" bağlantısına tıklamanız yetiyor.
Servisin ziyaretçilerine sağlanan tüm e-posta adreslerini ip adresi ve zaman damgası olarak kayıt altına alması dolayısıyla, tahsis edilen e-posta adresinin illegal amaçlar için kullanılması durumunda hukuki sonuçlarla karşılaşılabilir.( Sayfaya Git -13dk.net)
Kaynak: Tıkla

Hiç yorum yok: