20.08.2012

Crysis 3 Hakkında - Pc Oyunu

Oyunun yapımcısı Crytek ve dağıtıcısı Electronic Arts 16 Nisan'da yaptıkları açıklama ile Crysis 3'ü resmi olarak duyurdu ve çıkış tarihi olarak 2013'ü verdi. 
Prophet isimli karakterle yeniden New York'a döneceğimiz oyun 2047 yılında geçiyor ve bizleri artık ormanlarla, nehirlele kaplanmış ve harabeye dönmüş bir New York bekliyor. Böylece ilk oyundaki orman ve ikinci oyundaki şehir temaları bu oyunda birleştirilmiş oluyor.
İnsanlar olmadan dünya nasıl olur düşüncesi ile yola çıkan kimi bilimkurgu yazarları bu konseptte kitaplar yazmışlar, belgesel çekmişler ve illüstrasyonlar yayınlamışlardı. İşte Crysis 3'te de bu konsepti birebir görebiliyoruz. Betondan gökdelenle kaplı New York artık doğaya teslim olmuş durumda. Nanodome isimli bir çatı ile tamamen kaplanan The New York City Liberty Dome içerisinde 7 farklı bölge mevcut. Bu bölgeler birbirinden farklı çevre koşulları ve tehlikeler içeriyor.

Görüntüler New York City Liberty Dome'un dışarıdan görünümü ile başlıyor ve oyun içindeki çeşitli mekanlarda geçen çarpışma görüntüleri ile devam ediyor.

 Kaynak 1, 2, 3

Hiç yorum yok: