20.08.2012

Philips'in Ekonomik ve Uzun Ömürü Led Ampulü


Philips'in ürettiği bu LED ampul, Amerika Enerji Bakanlığı'nın 60 Watt'lık klasik ampulun yerine daha verimli bir ampul yapılmasını belirten Bright Tomorrow (Aydınlık Yarınlar) yarışmasında birinci gelmişti.

Philips LED ampul serisi 25 bin saate kadar kullanım imkanı sağlamaktadır. Philips ürettiği ürünlerde insan sağlığına önem vermektedir. Bu amaçla LED ampul serisinde insan hayatına olumsuz etki eden kızılötesi ışıklar yaymamaktadır. Fiyatı 30 ila 80 lira arasında değişmekte olan LED ampuller Philips yetkili servisinden ya da seçkin marketlerden elde edebilirsiniz.(Video Ingilizce)
Gelişmiş Philips teknolojisiyle üretilen MASTER LED ampuller, ultraviyole (UV) ve infrared (IR) yayılımı yapmıyor. Civa ve kurşun gibi zararlı maddeler içermeyen, çevre dostu Philips MASTER LED ampuller 45 bin saatlik uzun bir kullanım ömrü sunuyor. Kolayca takılabilen Philips MASTER LED ampuller 35 Watt halojen ya da 40 Watt enkandesan ampule muadil ışık seviyesini 7 Watt LED teknolojisi ile sunuyor. Geleneksel aydınlatma sistemlerine göre yüzde 80’e varan oranlarda enerji tasarrufu sağlayan Philips MASTER LED ampuller düşük bakım maliyetleriyle de tasarruf yapılmasına olanak tanıyor. Kaynak 1, 2, 3

Hiç yorum yok: